طرز تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر؛ یک پیش غذای لذیذ و متفاوت

به گزارش وبلاگ حرف دل، کلم بروکلی کبابی با پنیر یکی از آن پیش غذاهای ساده اما سالم و خوشمزه ای است که نباید از دستش بدهید. کلم بروکلی از سبزی های خوشمزه ای محسوب می شود که می توان آن را به صورت خام یا کبابی مصرف کرد و خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. این سبزی سرشار از مواد مغذی نظیر ویتامین C، ویتامین K، فیبر، فولات، پتاسیم، منگنز و فسفر بوده و در پیشگیری از انواع سرطان ، کاهش کلسترول خون، افزایش جذب انواع ویتامین ها و مواد معدنی، سم زدایی بدن و تقویت بینایی مفید است.

طرز تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر؛ یک پیش غذای لذیذ و متفاوت

اگر به کلم بروکلی کبابی ترد پنیر اضافه کنید، خوشمزگی اش چندین برابر می شود. برای خوش طعم کردن این پیش غذا می توانید از انواع مختلف پنیر استفاده کنید. ما در اینجا طرز تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر پارمسان و پنیر رومانو را به شما آموزش می دهیم. پنیر پارمسان از شیر گاو، و پنیر سیامزگی از شیر بز تهیه می شود که بسیار مقوی و برای سلامتی مفید هستند. اگر شما هم می خواهید این پیش غذای لذید و مهیج را امتحان کنید، در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر

  • کلم بروکلی چهار فنجان
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • سیر دو حبه
  • آرد گندم دو قاشق غذاخوری
  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین سه چهارم فنجان
  • پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین نصف فنجان
  • پنیر سیامزگی کاله نصف فنجان
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر

مرحله اول

برای تهیه میان وعده ای سبک و سالم مثل بروکلی کبابی یا گل کلم کبابی ابتدا باید فر را روی 165 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. در یک قابلمه کلمه بروکلی را قرار دهید و روی آن آب بریزید. آب باید روی کلم را بپوشاند. سپس قابلمه را روی گاز قرار داده و اجازه دهید به مدت دو تا شش دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان با کمک یک آبکش، آب قابلمه را دور ریخته و کلم بروکلی های پخته شده را در یک ظرف بریزید.

مرحله دوم

یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت میانه قرار داده و داخل آن کره پاستوریزه بریزید و اجازه دهید با حرارت میانه آب شود. سپس به آن آرد گندم را اضافه کرده و اجازه دهید تا زمانی که حباب دار شود روی اجاق بماند. آرام آرام شیر پرچرب را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. اجازه دهید مواد داخل قابلمه به مدت یک دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی گاز بردارید. مواد به دست آمده را با کلم بروکلی بخارپز شده در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.

مرحله سوم

داخل ظرف فر فویل آلومینیومی گذاشته و کلم بروکلی و مواد ترکیب شده با آن را به ظرف منتقل کنید. سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید. اندازه نمک و فلفل به سلیقه شما بستگی دارد. اگر طعم شور یا تند دوست دارید، می توانید اندازه آن ها را کم یا زیاد کنید. پنیر پارمسان و پنیر سیامزگی را رنده کرده و همراه با سیر به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس ظرف را داخل فر گذاشته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه و تا زمانی که رنگ آن طلایی شود در فر بماند. حالا کلم بروکلی کبابی با پنیر شما آماده است؛ نوش جان!

نکات

  • برای اطمینان از پخته شدن کلم بروکلی ، یک چنگال در ساقه آن فرو کنید، اگر نرم بود یعنی پخته است.
  • به طور دلخواه می توانید قبل از گذاشتن کلم بروکلی در فر، روی آن کمی روغن زیتون بریزید.
  • این غذا می تواند یک دورچین خوشمزه برای استیک و سایر غذاهای گوشتی باشد.
  • اندازه پنیر را می توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر؛ یک پیش غذای لذیذ و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر؛ یک پیش غذای لذیذ و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید