طرز تهیه مربای خرمالو خوشرنگ پاییزی

به گزارش وبلاگ حرف دل، درست کرن مربای خرمالو با دستور تهیه ای که امروز در اختیار شما می گذاریم بسیار ساده است. این مربا را در وعده صبحانه، عصرانه یا حتی در کنار دسر و شیرینی هایی مثل شیربرنج یا انواع چیز کیک می توانید سرو کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه مربای خرمالو خوشرنگ پاییزی

مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو

  • خرمالو (رسیده) شش عدد بزرگ
  • شکر یک پیمانه
  • لیمو یک عدد
  • آب دو قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای خرمالو

مرحله اول

خرمالو ها را پوست بگیرید و اگر هسته دارند، هسته آن ها را جدا کنید. قسمت گوشتی خرمالو را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا پوره شوند. مقدار پوره شما باید حدودا یک و نیم تا دو پیمانه باشد.

مرحله دوم

پوره خرمالو را داخل یک ماهیتابه میانه بریزید و روی شعله میانه رو به بالا قرار دهید. شکر را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و مواد را با هم تفت بدهید.

مرحله سوم

شعله را روی مقدار میانه تنظیم کنید و اجازه دهید پوره و شکر با هم جا بیفتند. چند وقت یک بار مواد را هم بزنید.

مرحله چهارم

نشاسته ذرت و آب را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا نشاسته کاملا داخل آب حل گردد.

مرحله پنجم

نشاسته را داخل ماهیتابه بریزید و سپس آب لیمو تازه را به مواد اضافه کنید. مواد باید پانزده دقیقه دیگر با حرارت میانه رو به پایین بپزند تا مخلوط کمی غلیظ گردد و جا بیفتد.

مرحله ششم

اگر دوست دارید مربا خیلی غلیظ باشد یک قاشق غذاخوری دیگر نشاسته ذرت را داخل آب حل کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله هفتم

اجازه دهید مربا سرد گردد و آن را داخل شیشه های تمیز بریزید.

نکات

·راز مهم داشتن مربای عالی انتخاب خرمالوهای خوش طعم و رسیده است. اگر احساس می کنید خرمالوهای شما خام هستند آن ها را به همراه یک عدد سیب یا یک موز، داخل پاکت کاغذی قرار دهید تا کاملا برسند.

·برای نگهداری خرمالو در فریزر می توانید آن را پوره کنید و به مقدار دو پیمانه از آن را داخل زیپ کیپ نگهداری کنید اما خرمالوی تازه خوش طعم تر است.

·می توانید مربای خرمالو را هم بعد از اینکه کاملا خنک شد داخل فریزر نگهداری کنید.

·اگر نشاسته را داخل آب حل نکنید و مستقیم داخل ماهی تابه بریزید توده های کوچک نشاسته تا آخر حل نشده باقی می مانند.

  • اگر از هواداران مربا هستید به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه مربا و مارمالاد آلبالو، انجیر و مربای توت فرنگی را هم بخوانید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مربای خرمالو خوشرنگ پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای خرمالو خوشرنگ پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید