پیراشکی ده دقیقه ای با سه قلم مواد
به گزارش وبلاگ حرف دل، این خمیر به علت نداشتن خمیر مایه فوق العاده سریع آماده می گردد و شما احتیاج به ابزار خاصی ندارید و فقط ضروری است مواد پیراشکی را در یک قیف ساده یا زیپ کیپ بریزید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
پیراشکی موزی یکی از انواع پیراشکی های فوق العاده ساده و خوشمزه است و شما می توانید به سادگی در کمتر از 30 دقیقه آن را در خانه تهیه کنید. اگر هوادار موز در شیرینی و کیک ها هستید این پیراشکی فوری با طعم موز را حتما امتحان کنید. امروز در وبلاگ حرف دل طرز تهیه پیراشکی موزی بدون خمیرمایه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی موزی بدون خمیرمایه
- موز 1 عدد
- آرد 1 پیمانه
- شکر 4 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی موزی بدون خمیرمایه
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید. در ادامه مواد را با یاری پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی مقدار گیری کنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک گردد. داخل یک شیرجوش مقداری روغن بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا گرم گردد.
مرحله دوم
در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی یا دستی بزنید تا مخلوط و تخم مرغ از لختگی خارج گردد. سپس موز را داخل یک کاسه بریزید و با پشت چنگال خوب له کنید تا پوره گردد. می توانید از پوره کن یا گوشتکوب برقی استفاده نمایید.
مرحله سوم
در ادامه موز له شده را به مواد تخم مرغی اضافه کنید. مخلوط آرد تهیه شده را به تدریج به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شوند. مواد را داخل قیف یک بار مصرف بریزید یا می توانید از زیپ کیپ به جای قیف استفاده نمایید.
مرحله چهارم
نوک قیف را قیچی و داخل روغن داغ سرخ کنید و اجازه دهید تا طلایی گردد. سپس روی دستمال روغن گیر و داخل دیس قرار دهید. به دلخواه سس شکلاتی روی آن بریزید و با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید. اگر به دسرهای فوری علاقه دارید، دنت بیسکویتی، دسر مقرون به صرفه و فوری را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پیراشکی موزی بدون خمیر مایه
- این پیراشکی روغن کمی جذب می نماید و بهتر است از روغن سرخ کردنی بهره ببرید.
- مواد را بیش از مقدار هم نزنید تا خاصیت بیکینگ پودر از بین نرود.
- بهتر است از آرد سفید شیرینی پزی برای تهیه این پیراشکی بهره ببرید.
- اگر مواد خیلی شل بود کمی به آن آرد بزنید و اگر خیلی سفت بود می توانید ماست اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی نان شیرمال با زنجبیل و دارچین را بخوانید.
منبع: پیام دلتا