چطور یک برنامه سفر پیروز داشته باشیم؟
به گزارش وبلاگ حرف دل، چطور می گردد یک سفر موفقیت آمیز داشت؟ یکی از راه های آن برنامه ریزی دقیق برای چند روزی است که در سفرتان پیش رو دارید.
اگر برنامه سفر داشته باشید، فرقی نمی نماید در قالب تورهای مسافرتی باشد یا نه، سفر یک روزه باشد یا سفر چند روزه، مهم این است که برای لذت بردن از سفر، برنامه ریزی داشته باشید. برای اینکه یک برنامه سفر پیروز داشته باشید باید نکاتی را در نظر بگیرید. در این مطلب از وبلاگ حرف دل می خواهیم با چند نکته برای برنامه ریزی سفر پیروز آشنا شویم.
یک برنامه سفر پیروز دو بخش دارد: قسمت اول بخش تعاملی سفر است و بخش دوم درباره دستاوردهای سفر. پس اگر می خواهید به سفر بروید و از درد بی برنامگی در سفر رنج نبرید، حتما این مطلب را بخوانید و از آن لذت ببرید.
چند نکته برای برنامه ریزی سفر پیروز
به انگیزه تان از سفر فکر کنید
اولین و شاید مهم ترین قدم برای داشتن یک برنامه سفر پیروز و لذت بردن از سفر، فکر کردن به انگیزه سفر است. یعنی به سوالاتی از این دست با دقت و صداقت کامل پاسخ دهیم:
- آیا از شلوغی و همهمه زندگی روزمزه خسته شده ام و قصد استراحت دارم؟
- آیا قصد معاشرت بیشتر و دوستیابی دارم؟
- آیا دنبال لذت های بصری و عکاسی هستم؟
- آیا دنبال آشنای با فرهنگ ها و سبک زندگی ها هستم؟
- آیا دلم ماجراجویی می خواهد؟
پاسخ دقیق به این سوالات نوع سفر را معین می نماید.
همسفرها را با دقت انتخاب کنیم
بعد از اینکه انگیزه شخصی را از سفر معین کردیم، وقت انتخاب همسفر است. با دیگران صحبت کنیم و توانایی ها و علاقه مندی های اطرافیان تان را در نظر بگیریم تا هم فکرها و هم توان ها را برای سفر برگزینیم.
رودربایستی را کنار بگذاریم
در ایده آل ترین حالت، همسفران مان از سفر همان نیتی را دارند که ما داریم. می خواهند همان قدر پول خرج نمایند که ما قرار است خرج کنیم.
به معاشرت، پیاده روی، عکاسی، توقف، خنتماشا، ساختمان موزه تماشا و ماجراجویی همان قدر اشتیاق نشان می دهند که ما و بالاخره برای سفر همان روزهایی را خالی دارند که ما. اگر این طور است پس باید بگوییم خوش به حال ما. برای تماشا جاذبه های گردشگری، عجایب دره تندیس ها را بخوانید.
همسفر خوبی باشیم
خب! حرف های مان را زدیم و سنگ های مان را با دیگران وا کندیم، اما یادمان باشد که فقط خواسته های شخص من مهم نیستند، بلکه سفر یک کار تیمی است که روحیه جمعی می خواهد. همان قدر که از دیگران انتظار داریم به ما و خواسته های ما احترام بگذارند، ما هم باید چنین باشیم.
پس به زور کسی را مجبور نکنیم آن طوری که به ما خوش می گذرد، خوش بگذراند. تعامل کنیم تا به یک نقطه تعادل برسیم. یعنی، ضروری است همراه باشیم تا دیگران هم با ما همراهی نمایند.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از گردشگری، میدان ونک، از باغ های قدیم تا مراکز مدرن خرید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا