برترین روش پخت محبوب ترین غذای گیلان
به گزارش وبلاگ حرف دل، میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به علت طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است.
مواد لازم
یک کیلو گرم بادمجان قلمی
500 گرم گوجه فرنگی
یکبوته سیر
2 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
کره و شیر به اندازه لازم
1. بادمجان ها را کباب نموده، پوست بکنید و خرد کنید. گوجه فرنگی ها را سه دقیقه در آب جوش گذاشته، سپس بیندازید در آب سرد تا پوستشان به راحتی جدا گردد. بعد آنها را هم ریز کنید. همه را جداگانه در تابه تفت دهید.
2. سیرها را هم ریز خرد کنید و با اندازهی روغن در تابه تفت دهید و اندازهی زردچوبه به آن بیفزایید. گوجه و بادمجان را به آن اضافه نموده، کاملا با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را هم بیفزایید و بگذارید با شعله کم، ریزجوش نیم ساعت جا بیفتد. آماده که شد در ظرف کشیده و با دو عدد تخم مرغ، شیر و کره تزئینش کنید.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو