دلمه کلم پیچ، برای آنها که طعم ملس دوست دارند
به گزارش وبلاگ حرف دل، دلمه ها یک دسته از غذاهای ایرانی هستند که روش تهیه تقریبا همسانی دارند. حالا یکی دیگر از همین کادوها با بسته بندی گیاهی.
دلمه کلم برگ، یک از خوشمزه ترین انواع دلمه است. این دلمه خوشمزه را می توان با چاشنی ترش یا ملس تهیه کرد.
مواد لازم
500 گرم گوشت چرخ نموده
2 ق غ رب گوجه فرنگی
3 عددپیاز بزرگ
400 گرم سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز، ترخون، مرزه)
یک عدد کلم برگ
10 عددآلو
2 پیمانه برنج نیم پز
نمک و فلفل به اندازه لازم
یک ق غ شکر
2 ق غ آبلیمو
3 ق غ زعفران آب شده
2 /1 ق چ دارچین
روغن به اندازه لازم
1. ابتدا کلم پیچ را درون آب جوش بگذارید تا کمی نرم گردد. بعد برگ ها را از طرف ساقه جدا نموده و اجازه دهید در آب جوش کاملا نرم گردد.
2. نصف پیازهای خردشده راسرخ کنید و به جامانده را به گوشت اضافه نموده و تفت دهید. مخلوط سبزیجات و برنج، یک قاشق غذاخوری رب، یک قاشق غذاخوری زعفران، یک دوم قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک وفلفل، یک پیمانه آب و در صورت دلخواه دارچین را هم افزوده روی حرارت ملایم بگذارید تا آب آن گرفته گردد.
3. مواد را داخل برگ کلم پیچ ریخته و برگ را بپیچید به طوری که باز نگردد. تمام مواد را به همین روش داخل برگ ها لوله کنیدو در قابلمه بپیچید. کنار این دلمه ها می توانید چند آلوی خیس خورده هم قرار دهید. البته سس را هم باید به آن اضافه کنید.
4. برای درست کردن سس، به جامانده رب را با کمی روغن تفت دهید. آبلیمو، شکر، دارچین و یک پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم کاملا یکدست گردد.
منبع: همشهری آنلاین