طرز تهیه پیتزا پنیر
به گزارش وبلاگ حرف دل، عاشقان پنیر، این بار می خواهیم طرز تهیه یک نوع پیتزا که فقط و فقط با پنیر پیتزا درست می گردد را در اختیارتون قرار دهیم. پیتزا پنیر یکی از ساده ترین و لذیذ ترین پیتزاها است که می توانید در خانه درست کنید. این پیتزا از سه نوع پنیر پیتزا رنده شده، پارمزان و موزارلا تهیه شده و آماده سازی و پخت آن حدود 25 دقیقه زمان می برد. با کتاب کاله همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیر
- خمیر پیتزا پمینا یک عدد
- سس کچاپ کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده کاله خرید آنلاین 150 گرم
- پنیر موزارلا کاله خرید آنلاین 150 گرم
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 150 گرم
- ریحان اندازهی برای تزیین
طرز تهیه پیتزا پنیر
مرحله اول
ابتدا فر را روی دمای 250 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا از قبل گرم گردد.کف قالب یا ظرف مورد نظری که می خواهید داخل فر قرار دهید را به یاری روغن کمی چرب کنید سپس خمیر پیتزا پمینا کاله را روی ظرف قرار دهید.
مرحله دوم
روی خمیر را هم کمی با روغن چرب کنید سپس سس کچاب را روی خمیر بمالید تا کاملا خمیر را بپوشاند. پنیر ها را به ترتیب پنیر پیتزا رنده شده، موزارلا و پارمزان روی سطح خمیر بریزید. اگر دوست داشتید لبه های خمیر کریسپی و طلایی رنگ شوند، از اندازه کم تری پنیر برای کناره های خمیر بهره ببرید.
مرحله سوم
برگ ریحان های تازه را خرد کنید و روی پنیر پیتزاها بریزید.در ادامه خمیر را به مدت 15 تا 20 دقیقه و تا زمانی که خمیر کاملا ذوب و به رنگ طلایی گردد، داخل فری که از قبل با درجه حرارت 250 درجه سانتی گراد گرم نموده اید، قرار دهید. نکته مهم در تهیه پیتزا درجه حرارت بالای فر و گرم بودن فر قبل از قرار دادن خمیر درون فر است. بنابراین فر را حتما از قبل گرم کنید.
مرحله چهارم
بعد از این که پیتزا را از فر بیرون آوردید، آن را با آویشن تزیین نموده و داخل ظرف مناسب سرو کنید.
منبع: کتاب کاله