طعم خاطره انگیز کیک هویج، بدون احتیاج به فر
به گزارش وبلاگ حرف دل، اگر کیک هویج را در بهترین کافه ها و کیک پزی ها هم امتحان نموده باشید، باز هم به پای طعم خانگی آن نمی رسد.کیک هویج یکی از پر طرفدارترین کیک هایی است که می توانید به عنوان کیک روز در کافه ها پیدایش کنید؛ اما حالا که به علت کروناویروس خانه نشین هستیم، بهتر است جان خود را به خاطر کیک هویج به خطر نیندازیم و در خانه دست به کار شویم. اگر شما هم از فر گاز به عنوان کمد در آشپزخانه استفاده می کنید نگران نباشید؛ زیرا این کیک را می توانید بدون استفاده از فر نیز درست کرد. خبرنگاران زندگی به شما یاری می نماید، خالق طعم واقعی کیک هویج باشید. در نظر داشته باشید که زمان تهیه برای مواد این کیک 30 دقیقه و زمان پخت آن 60 دقیقه است.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 4 عدد
- شکر: 300 گرم
- آرد: 300 گرم
- روغن: 200 گرم
- هویج رنده شده: 1 لیوان
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- وانیل : نوک قاشق چای خوری
- دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
- گردو خردشده: 100 گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید به مدت زیاد تا کرم رنگ و کشدار گردد (حدود 10 تا 15 دقیقه) هم زدن زیاد در این مرحله اثر مهمی روی پف کیک دارد.
2. روغن را اضافه نموده و دو مرتبه هم بزنید.
3. هویجو رنده ریز شده را به مواد اضافه کنید.
4. گردو را به تکه های ریز خورد نموده به مواد اضافه کنید.
5. دارچین را نیز اضافه نموده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
6. در آخر آرد و بکینگ پودر را (که از قبل سه بار الک کردید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.
7. اگه دوست دارید می توانید گلاب نیز اضافه نموده و آرام یه هم کوچیک بزنید.
8. مواد آماده شده را در قالب بریزید.
9. اگه می خواهید از فر بهره ببرید قالب را با درجه 180 به مدت یک ساعت در فر بگذارید.
10. اگر می خواهید مثل ما در قابلمه درست کنید، ابتدا قابلمه ای عظیم تر از قالب را انتخاب کنید سپس کمتر از ارتفاع قالب، آب (به طوری که آب در قالب کیک و خمیر آن نرود) در آن بریزید و روی گاز با شعله کم (شعله گاز مانند شعله برای دم دادن برنج) بگذارید.
11. زیر قابلمه را شعله پخش کن بگذارید و از دم کنی بهره ببرید. کمی که قابلمه گرم شد قالب کیک را داخل آن گذاشته و اجازه دهید با همان شعله کم بماند تا بپزد.
11 زمان دقیقی نمی گردد برای پخت کیک تو قابلمه محاسبه کرد؛ زیرا بستگی به شعله گاز، حجم کیک و نوع مایه کیک دارد؛ ولی تا 40 دقیقه اول اصلا در قابلمه را باز نکنید. بعد از این مدت هر چند دقیقه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.
12. می توانید از مخلوط خامه صبحانه، شکر و ژلاتین برای تزئین آن بهره ببرید.
در این باره بخوانید:
دستور پخت 9 کوکی دلچسب و داغ در خانه
طرز تهیه کرپ برای صبحانه؛ متفاوت و هیجان انگیز
منبع: اینسپایر تیست
منبع: ایرنا زندگی