طرز تهیه پنکیک شکلاتی حرفه ای و پفدار برای صبحانه
به گزارش وبلاگ حرف دل، گاهی وقت ها که هوس یک صبحانه متفاوت به سرمان می زند، پنکیک گزینه فوق العاده خوشمزه و مناسبی است. چون آنقدر طرز تهیه راحتی دارد که همان قبل وعده صبحانه می توانید آماده کنید و داغ داغ میل کنید. شاید پنکیک یک صبحانه ساده و فوری باشد، اما مطمئن باشید که شکلاتی کردنش هم وقت زیادی را از شما نمی گیرد و اگر هوس خوردن یک پنکیک متفاوت را کرده باشید، می توانید در همان زمان کوتاه یک بشقاب پنکیک شکلاتی را روی میز صبحانه تان بگذارید. پس وقت را هدر ندهید و با طرز تهیه پنکیک شکلاتی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی
- آرد سفید یک پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- شکر چهار قاشق غذاخوری
- کاکائو سه قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- وانیل یک سوم قاشق چای خوری
- کره 25 گرم
طرز تهیه پنکیک شکلاتی
مرحله اول
مرحله دوم
کره را ذوب کنید و همراه شیر به کاسه اضافه کنید. نیازی به زیاد هم زدن نیست. فقط در حدی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. در ادامه پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی مواد را مخلوط کنید.
مرحله سوم
بیکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مایه پنکیک اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایه پنکیک صاف و یکدست شود. غلظت مایه پنکیک نباید به قدری زیاد شود که باز نشود و نه اینقدر رقیق باشد که هنگام پخت کاملا پخش شود. بنابراین حواستان به اندازه آردی که اضافه می کنید، باشد.
مرحله چهارم
یک تابه نچسب برداشته و روی حرارت میانه قرار دهید تا کاملا داغ شود. بدون این که حتی کمی روغن داخل تابه بریزید، یک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید.
وقتی پنکیک شروع به حباب زدن کرد و کمی خودش را گرفت، به وسیله یک کفگیر پلاستیکی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. سپس داخل یک ظرف قرار دهید. با باقی مایه به همین صورت پنکیک درست کنید.
منبع: کتاب کاله